ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΛΙΛΙΑΝ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ»

 

του Απόστολου Θ. Γκάτσου

Προέδρου Ερμιονικού Συνδέσμου

Κύριε Πρόεδρε,

Όχι μόνο εκ μέρους του Ερμιονικού Συνδέσμου, τον οποίον αυτή τη στιγμή εκπροσωπούμε εμείς, αλλά και εκ μέρους όλου του λαού της Ερμιόνης επιθυμούμε να εκφράσουμε προς το Ίδρυμα «Λίλιαν και Άρης Βουδούρης» και σε σας κ. Πρόεδρε, τις θερμές ευχαριστίες μας για τη γενναιόδωρη προσφορά σας στον τόπο μας.                                    

Να είστε βέβαιοι ότι με τη δωρεά σας αυτή, αφ’ ενός διατηρείτε ένα ιστορικό μνημείο που θα θυμίζει ένα σοβαρό γεγονός της Νεοελληνικής Ιστορίας μας όπως είναι η Γ΄ εν Ερμιόνη Εθνική Συνέλσυσις του 1827 και αφ’ ετέρου πλουτίζετε την πόλη μας με ένα κτίριο που, όπως ελπίζουμε και θα εργασθούμε γι’ αυτό, θα στεγάσει το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο της ιστορικής πόλεώς μας.

Γιατί πρέπει να ξέρετε ότι η Ερμιόνη από τα Ομηρικά ακόμη χρόνια ήταν, όπως λέει ο Στράβων, «των ουκ ασήμων πόλεων» και σε όλες τις περιόδους της Ελληνικής ιστορίας είχε σημαίνοντα ρόλο.

Κύριε Πρόεδρε,

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα αισθανθούμε ιδιαίτερη χαρά και ευχαρίστηση, αν κατά τα εγκαίνια του κτιρίου, που ελπίζουμε σύντομα να γίνουν, μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι.

Καλοκαίρι 1998

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας!

 

Μπορείτε να μας στείλετε τις δημιουργικές σκέψεις και τις ιδέες σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ermionikos.sundesmos@gmail.com

Επικοινωνία
 

Για την άμεση επικοινωνία σας με το Σύνδεσμο, θα μπορούσατε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210-4515081

Copyrights © 2014 by George Melios.

From 2015 Design& Edited by Vicky Koutrafouri.